Et miljøvenligt tag der giver et godt indeklima

Et stråtag har en fantastisk isoleringsevne der sikrer et behageligt indeklima hele året.​

arrow

​Tagrør er et 100% naturmateriale, der vokser vildt i naturen.
​Tagrør høstes normalt kun i perioder der påvirker naturen positivt.

Nyt stråtag lægges med stor erfaring

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt stråtag på din bygning, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren tækkemand, der kan varetage opgaven? Så står vi hos Lindegaard Tækkefirma ApS til din rådighed.

Vi lægger blandt andet nyt stråtag for kunder i Vejle, Juelsminde og Horsens, men vi kører også gerne ud til kunder i hele Midtjylland og resten af Danmark, hvor der er brug for vores hjælp.​

Et populært tag med et naturligt udseende

Stråtage var særligt populære frem mod 1800-tallet, men i løbet af de seneste år er det igen begyndt at blive populært at få lagt stråtag på sit hus. Det er der flere forskellige årsager til, men en af grundene er, at et stråtag er et 100 % naturligt produkt. Med stråtagets meget naturlige udseende betyder det, at taget passer rigtig godt til bygninger, der ligger i naturområder, eller som netop har en alder, hvor et stråtag tidligere var den foretrukne tagbelægning. 

Hvad koster et nyt stråtag?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt stråtag koster. Vores priser afhænger af en række forskellige faktorer. Det kan for eksempel være faktorer såsom:

  • ​Hvordan huset ser ud
  • ​Hvor mange kvadratmeter tag der er på huset
  • ​Om du har kviste og i så fald hvor mange
  • ​Om vi skal fjerne det gamle tag først
  • ​Hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på tækning af stråtag

Generelt kan man dog sige, at et stråtag som udgangspunkt er dyrere end mange andre tagmaterialer, og samtidig er det også nødvendigt med løbende vedligeholdelse af stråtag såvel som reparation af stråtag. Til gengæld får du et helt unikt tag, der både er bæredygtigt, som har et smukt naturligt udseende, og som samtidig kan holde i mange år, hvis arbejdet er udført korrekt.

Hos Lindegaard Tækkefirma ApS tilbyder vi en fordelagtig pris på et nyt stråtag, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris, når vi har været forbi din adresse for at kigge nærmere på dit nuværende tag.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Er du interesseret?

Skal tækkemanden komme forbi?

Hold dig ikke tilbage. Hos Lindegaard Tækkefirma ApS deler vi gerne vores erfaringer og rådgiver dig til den bedste løsning.

Kontakt i dag direkte eller via  vores formular og hør mere.

Følg os på Facebook

fb

​Telefon

93 94 36 36

Adresse

​​Spettrupvej 47, 8722 Hedensted​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede af opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt